猪血免疫球蛋白的分离及功能性研究
来源:     发布日期:2020/06/10 13:34:46  浏览次数:

猪血免疫球蛋白的分离及功能性研究

Studies on Functional Properties of Pig Serum Immunoglobulin

中文关键词: 猪血浆 免疫球蛋白 分离

英文关键词: Pig plasma,Immunoglobulin: Separation,

杨严俊 王荣民

无锡轻工大学

使用食品级的多聚磷酸钠(以下简称Sp)絮凝剂分离猪血浆中的免疫球蛋白,配合随机质心映射优化程序(RCO)确定分离最佳条件,并用ELISA初步测定了粗制IgG的各种功能特性。

Immunoglobulin separation from pig plasma using food grade Sadium polyphosphate(Sp) was optimized by the RCO program.The activity and function of the crude IgG was measured by ELISA.